Beauty

Supletea ca stil

Ideea de frumusete a evoluat, cu siguranta. In trecut, o femeie, o sotie, o mama trebuia sa fie voluptuoasa, moale, carnoasa. Pe atunci, a avea forme rotunjite era apanajul celor bogati si sanatosi. Acum nu se mai poarta rotunjimile, se tanjeste dupa suplete, dupa „frumusetea” unui schelet. Adio, forme rubensiene! Adio, voluptate si moliciune!

De aceea, a fi la dieta este noua moda a femeilor de pretutindeni, noua lor forma de distractie. Dar dieta nu functioneaza cu adevarat decat atunci cand scopul ei este unul solid, cand vrei sa ai grija de sanatatea ta si nu sa ajungi o adolescenta anorexica.
O rochie stramta, care sa-ti puna in evidenta talia, picioare de invidiat in momentul aruncarii jartierei, brate sculptate pentru aruncarea buchetului, un tonus de invidiat pentru o noapte intreaga de dans, toate acestea sunt dorinte mai mult sau mai putin secrete ale fiecarei mirese. Sunt obiective ale celor mai multe dintre viitoarele mirese, care pot fi atinse printr-un regim de viata sanatos, in primul rand, si prin sport.

de Andrei Popa, 09.01.2009

Articole asemanatoare