Inspiratie

Sedinta foto – Free Hugs

 

Mi-am dorit sa am o nunta speciala. O nunta asa cum imi imaginam eu, fara sa intreb pe nimeni cum ar trebui facuta, in afara iubitului meu. De asemenea, m-am gandit ca nunta trebuie sa semene cu noi, sa vorbesca despre ceea ce suntem, sa-i lase pe invitati sa ne cunoasca si sa le lase o amintire vie, pentru mult timp.

Unul dintre cele mai interesante momente ale zilei de 24 august a fost sedinta foto dintre cununia religioasa si petrecere. Daca de obicei mirii merg intr-o locatie clasica si fac sedinta foto doar ei, tinandu-se in brate si sarutandu-se, sau cu cavalerii si domnisoarele de onoare, noi am implicat mai multi invitati si am facut ceva deosebit, care a trezit multe emotii si expresii naturale.

Cred ca este foarte greu, cand nu esti actor sau fotomodel sa fii expresiv in mod natural. De aceea, este necesar sa faci o activitate care sa provoace acele expresii, importante cand vrei fotografii sau filmari  exceptionale, care sa comunice stari si idei privitorului. Activitatea pe care noi am ales-o a fost Free Hugs – Imbratisari gratis.

Stiam de aceasta actiune de mai mult timp, fiind initiata de ONG-uri in toata lumea. Stiam ca este una foarte emotionanta si plina de dragoste. Si foarte simpla in acelasi timp: unul sau mai multi oameni merg pe strada cu panouri pe care scrie “Free Hugs” si imbratiseaza trecatorii care isi doresc asta. Imbratisarea este cea mai pura forma de afectiune, toti avem nevoie de ea, transmite energie pozitiva, incurajare, acceptare si daruire. De aceea mi s-a parut foarte potrivita in contextul unei nunti, cand tot ce se intampla sarbatoreste iubirea.

Multumesc Asiris Solutions pentru pancarte, fara ele nu ar fi iesit totul atat de bine – au fost realizate in spiritul nuntii cu tema vintage, cuvinte amuzante, scrise frumos si citet. Multumesc Sorin Careba pentru fotografii si ZET media pentru minunatul teasing de mai jos! Puteti vedea o frantura din atmosfera de la sedinta foto chiar aici:

www.youtube.com/watch?v=A_IO_O966ks

Sfatul meu pentru voi – aveti curaj! Ganditi-va ce va reprezinta cel mai bine, puneti-va intr-o situatie, faceti o activitate care sa genereze emotii si simtiti-va bine!!!

 

Georgiana Codrescu

de Andrei Popa, 28.10.2013

Articole asemanatoare