Mireasa

Pantofi de mireasa – tendinte

Pentru cele mai multe mirese gasirea pantofilor potriviti si mai ales "asortarea" lor este o adevarata corvoada. Din pacate, cele mai multe mirese sfarsesc prin a cumpara o pereche de pantofi banali din satin, ton in ton cu rochia.

Daca e sa tinem cont de tendintele acestui an, pantofii ar trebui sa fie oricum, dar nu banali. Evident, platformele sunt un must-have, mai ales daca tineti la acei centimetri in plus castigati in inaltime sau daca purtati o rochie mai scurta. Se poarta sandale sau botine, cizme sau balerini, orice va pune in valoare tinuta si va face sa va simtiti confortabil.

Imaginile care le-am selectat aici sunt ilustrative pentru tendintele din acest an, dar va arata in acelasi timp cat de variate pot fi optiunile. Daca nu ati gasit pantofii albi, ton in ton cu rochia, ganditi-va la o pereche de sandale aurii sau argintii. Daca nu va place nimic din categoria "pantofi de mireasa" alegeti pur si simplu o pereche de pantofi care va plac si va vin bine. Dupa cum vedeti, se pot purta si sandale din plastic (ca cele de la Westood x Melissa) sau botine dantelate cu talpa de lemn.

Taguri:

de Lavinia Ban, 02.07.2012

Articole asemanatoare