Inspiratie

Nunta ca-n filme

Malul lacului Buftea a devenit, de câţiva ani, unul dintre cele mai căutate spaţii pentru evenimente private din peisajul monden. Astfel că, dornici să vedem locuri noi şi curioşi din cale-afară, am mers şi noi în vizita la Studiourile MediaPro. Am fost plăcut surprinşi când, dincolo de exclusivismul sugerat de renumele locaţiei, am descoperit un loc parcă desprins dintr-o altă lume.

O mare parte dintre vedetele autohtone au ales Studiourile MediaPro ca loc în care să-şi unească destinele cu persoanele iubite: Diana Dumitrescu, Kristina Cepraga, Delia Matache sau Teo Trandafir fiind doar câteva dintre VIP-urile care au avut parte de nunţi ca-n poveşti în acest loc. Acum, după ce am văzut despre ce e vorba, pot să le dau dreptate. În afară de peisajul desprins parcă din finaluri fericite de film, cu pajiştea verde, soarele ce se oglindeşte în lac la apus şi liniştea naturii, departe de oraş, am găsit o echipă mereu pregătită să le sară în ajutor mirilor, fie că e vorba de structurarea spaţiului, de servicii de catering de înaltă clasă, de atenţia la detalii sau de adaptabilitatea la nevoile şi cerinţele fiecărei nunţi. Ştim cu toţii că fiecare mireasă vrea ca nunta ei sa fie unic. Oricât de dificil ar putea să pară, nu e nimic complicat însă pentru organizatori.

Multă vreme am crezut că numai vedetele pot sa aleagă Studiourile pentru evenimentele importante din viaţa lor, însă discuţiile cu organizatorii - MediaPro Live Events e divizia care se ocupă de evenimente în cadrul studiourilor - m-au convins de deschiderea lor faţă de publicul larg şi de faptul că oricine îşi doreşte să aibă parte de un eveniment de neuitat poate să le ceară ajutorul. Recunosc, plimbandu-mă pe malul lacului, chiar îmi imaginam unde vor sta invitaţii, cum o să i se taie răsuflarea tatălui meu cand mă va vedea îmbrăcată în rochie de mireasă şi cum voi păşi cu pantofii mei cei noi pe covorul de trandafiri. Tot ce mai am de făcut este să-mi gasesc şi persoana potrivită; restul detaliilor - la fel ca la filme - le las în grija celor de la studiouri.

 

Pentru informaţii, o puteţi contacta pe Viorela Mirea, de la MediaPro Live Events la 0743641688 sau  viorela.mirea @ mediaprostudios.ro

de Andrei Popa, 12.12.2012

Articole asemanatoare