Beauty

SPA BRIDAL MAKE-UP: MACHIAJUL SPA PENTRU MIRESE

Make-up artist: Mirela Paduraru

 

Probabil ca de introducerea clasica: „Orice mireasa isi doreste un machiaj perfect in ziua nuntii... etc” v-ati plictisit.

Dar daca v-as intreba: „Cate mirese si-ar dori un Bridal Spa Make-up in ziua nuntii? Cate mirese isi planifica atat de bine totul, incat sa-si doreasca in ziua nuntii ca sedinta de machiaj sa fie transformata intr-o experienta senzoriala spa memorabila?”

Cate mirese isi doresc sa arate spectaculos dar totusi sa mai semene cu ele insele, sa aiba sprancene perfecte si o piele impecabila, pe care stratul de fond de ten sa fie atat de bine aplicat, incat sa poti jura ca nu il au?...

Pentru miresele calme, organizate, care isi vor rezerva in ziua nuntii doua ore doar pentru ele, care isi doresc ca frumusetea lor interioara sa fie scoasa la iveala si sa aiba un machiaj impecabil de o „naturalete studiata”, am creat Spa Make-up sau Machiajul Spa.

Machiajul Spa este compus din doua parti: partea de rasfat cu atmosfera spa, etapele de pregatire a tenului premergatoare machiajului si partea de machiaj. Este adevarat ca la domiciliul miresei sau in camera de hotel este un pic mai greu sa creezi o atmosfera spa, dar nu imposibil ;)

In schimb, poti experimenta in premiera demachierea spa, rasfatarea tenului cu masti si masaje speciale, masajul cu pensule sau masajul mainilor.

Este stiut ca un ten hidratat, luminos, precum si starea interioara de bine, de relaxare, se reflecta in rezultatul final al machiajului, aducand un plus de frumusete chipului.

 

Cum stii daca ti se potriveste un Bridal Spa Make-up in ziua nuntii?

Trebuie sa iei in calcul trei aspecte: preferintele in materie de machiaj, timpul si profilul tau psihologic. Daca esti o mireasa non-conformista, ce isi doreste un machiaj dramatic sau exagerat, atunci machiajul spa nu este ceea ce ti se potriveste.

Machiajul spa are ca repere: tehnica impecabila a machiajului corector (atenuarea imperfectiunilor, corectarea anumitor defecte), sprancene armonioase, adaptate fizionomiei, culori placute, treceri fine intre culori, cu estomparea liniilor de demarcatie, gene false din par natural, sterilizat care sa dea un plus de frumusete ochiului, nu sa-i creeze un aspect vulgar sau imbatranit.

Ca timp, este necesar sa-ti aloci doua ore pentru rasfat, in care nu mai raspunzi la telefonul mobil si te bucuri de o sesiune de machiaj unica in lume. E destul de improbabil sa te poti relaxa in timp ce dai directive la telefon, porti discutii in contradictoriu pe ultima suta de metri, esti grabita sau esti obsedata de a controla fiecare detaliu de 10 ori. Pentru machiajul spa trebuie sa-ti doresti sa ai parte de o zi minunata, speciala, sa te bucuri de acea experienta si sa te poti relaxa in voie.

 

Pot experimenta un machiaj spa dupa ce mi-am terminat coafura de nunta?

Desigur, este chiar mai indicat sa fii coafata inainte. Pentru persoanele cu breton, accentul nu va fi pus pe masajul facial (pentru a nu atinge parul), ci pe alte proceduri de relaxare in care sa nu se atinga podoaba capilara.

 

Pot avea si machiaj spa si smokey eyes?

La etapa de machiaj propriu zisa se poate realiza orice doresti si ti se potriveste, insa se va tine cont de saturatia culorilor aplicate si de cromatica, precum si de un blending impecabil (estomparea culorilor). Si smokey eyes si buze rosii si fond de ten un ton mai inchis, bronzant, ar fi prea mult! Dar, daca esti o nasa sexy, putem incerca si variante indraznete, care sa te puna bine in valoare.

Ca mireasa, ideal ar fi sa ti se pastreze acel aspect angelic, de printesa din poveste, care sa seduca si sa fascineze cu un amestec de puritate, stil si seductie.

 

Va doresc sa fiti frumoase, sa zambiti des si sa aveti parte de multe zile... spa! :)

 

Cu drag,

Mirela Paduraru

www.mirelapaduraru.ro

de Andrei Popa, 29.01.2014

Articole asemanatoare