Mire

Atitudine nonsalanta

Vestimentatia masculina nu a fost nici ea neglijata de designeri, avatarurile barbatului fashion fi ind cu adevarat surprinzatoare. Cine poate spune ca barbatii sunt privati de nenumaratele optiuni si stiluri care caracterizeaza moda ca fenomen exclusiv feminin?
Alessandro dell’Acqua isi imbraca personajul in tuxedo alb peste o camasa din voal. Ne prezinta cateva costume extrem de rafi nate, in gri perlat si prafuit, care le plaseaza intr-o zona de casual si natural, light outfi t. Asocierea cu incaltaminte in culori puternice, neon glow, nu poate fi trecuta cu vederea. Un sacou negru peste un tricou cu un peisaj in acuarela lasa sufi cient spatiu pentru eleganta, distinctie si visare…
La D&G remarcam intr-o colectie, nu lipsita de o oarecare ironie, ca un costum well-fi tted si o cravata in dungi se pot asocia de minune cu sandale romane, iar smokingul negru merge perfect cu jeansii imprimati. Colectia Emporio Armani exploreaza resursele unei piese vestimentare ce revine in forta – cardiganul. Purtat sub sacou sau la camasa (sau chiar direct pe piele), acesta confera un aer deosebit, sofi sticat. Alte dezvoltari pe aceasta directie intalnim la Lanvin, Rag&Bone si Prada, Light look si la Fendi, unde avem de-a face cu una dintre cele mai rafi nate aparitii masculine pentru primavara-vara. Fara a fi lipsita de o oarecare ambiguitate, ea ramane totusi foarte distinsa, or, acesta este aspectul esential.

Taguri:

de Andrei Popa, 19.06.2008

Articole asemanatoare