Inspiratie

Andreea şi Goran


L-am cunoscut pe Goran acum şapte ani, la Viena, în timpul studiilor mele Erasmus. Am studiat împreună, am călătorit şi am trecut prin multe împreună. 

M-a cerut în căsătorie de ziua lui, pe malul lacului Ontario, în Canada. Îşi dorea drept cadou un „DA” :)  Şi l-a primit, desigur.

Când am început să planificăm nunta, am plecat la drum ştiind că ne dorim o petrecere în care să ne avem alături familiile şi prietenii noştri de pretutindeni. Din toată lumea. Unsprezece ţări, ca să fiu exactă. Au fost aşadar enorm de multe detalii de pus la punct.  Am vrut ca nunta să fie în oraşul meu natal, Buzău, şi ne-am oprit la Restaurant Grand, care avea acea notă de eleganţă pe care mi-o doream, cu candelabre mari şi accente vintage.

Am cercetat internetul în lung şi-n lat după un fotograf şi portofoliul celor de la Imagia ne-a convins. Când am văzut pozele, ne-am dat seama că ne fuseseră depăşite aşteptările. Făcuserăm o alegere excelentă.

Voiam dantelă la nuntă. Muuuultă dantelă. Nici rochia nu putea fi altfel. Ştiam exact ce vreau: o rochie cu trenă lungă. Astfel, după câteva probe, am zărit o rochie Pronovias, şi am ştiut pe loc că era a mea. Pentru Goran, am ales împreună un smoching, butonii şi pantofii – toate de la Hugo Boss.

Ne-am dorit ca meniul de nuntă să fie unul tradiţional românesc, datorită invitaţilor din toate colţurile lumii, care erau curioşi să deguste bunătăţile româneşti. Tortul a fost din mousse de vanilie cu zmeură, învelit în ciocolată albă şi ornat cu o dantelă de ciocolată neagră.

A fost o nuntă aşa cum ne-am dorit-o, cu dans până în zori şi multă voie bună – şi cel mai important: înconjuraţi de mulţi prieteni, familie şi multă dragoste.

Iată că a sosit momentul mult aşteptat şi am pornit în căutarea tuturor detaliilor care au fost necesare organizării nunţii noastre.

Fiind o nuntă de vară, am ales o sală rustică şi destul de întunecată pentru ca lumânările să poată să-şi extindă cât mai mult razele. Decorul a fost creat de mine, după propriile mele idei, şi realizat din lumânări albe şi turcoaz, organza de culoare turcoaz, material alb şi turcoaz, diferite feluri de scoici, pietricele de diferite culori, diferite mărimi şi feluri, steluţe-de-mare, şervete albe şi turcoaz. Buchetele de pe mese au fost realizate din trandafiri albi şi crizanteme albe.

Având în vedere că nunta a avut loc în Belgia, am preferat să avem un meniu tradiţional românesc şi am optat pentru un tort de fructe, decorat cu fructe de mare din marţipan.

Rochia de mireasă, gen prinţesă, reprezintă un design unic, inovator şi elegant, cu aplicaţii de paiete.

Buchetul de mireasă a fost realizat din trandafiri albi, crem, lisianthus, material turcoaz şi steluţe-de-mare de dimensiuni mici, prinse cu bolduri.

Am optat pentru o coafură naturală, bucle largi şi o diademă. Machiajul a fost tot natural, în nuanţe de maro şi auriu.

 

16 iulie 2011

Locatia: Restaurant Grand, Buzau

Fotografii: Imagia (www.imagia.ro)

Rochie mireasă: Pronovias Münster

Pantofi mireasă: Jonak Paris

Machiaj: Alexandra Ispirescu

Costum mire: Hugo Boss

Decoraţiuni & aranjamente florale: Gabriela Panait

Buchet de mireasă: bujori, trandafiri şi frezii

Video: Mircea Ciucă

Cvartet: Cvartetul Arpeggione

Invitaţiile, meniurile şi numerele de masă: www.e-accesorii.ro

Tortul, dulciurile şi fântâna de ciocolată: cofetăria Eveliny, Buzău.

Taguri:

de Andrei Popa, 16.12.2011

Articole asemanatoare