Inspiratie

Ana-Maria si Emanuel

Căsătoria ca o călătorie!

Culorile nunţii au fost turcoazul – principala culoare (care se regăseşte în mai toate elementele principale: invitaţie, rochiile domnişoarelor de onoare, cravatele cavalerilor de onoare, decorurile sălii de restaurant şi de la cununia religioasă, paharele de şampanie ale mirilor, tort, mărturiile date invitaţilor - bandanele turcoaz etc.) combinat cu roz şi verde, pentru a transmite o atmosferă de bună dispoziţie, creativitate, veselie, relaxare, voie bună, natură...

De asemenea, decoraţiunile au ţinut cont de tema nunţii: călătoria împreună. Elementele care sugerează ideea de călătorie folosite în decoraţiuni: bicicletele, maşinuţa Škoda, personalizarea fiecărei mese de la restaurant cu numele unei destinaţii turistice, expunerea unei hărţi a Europei cu pozele mirilor adăugate în locaţiile în care au fost, bandanele - mărturiile date invitaţilor, tortul care reprezintă un drum de munte cu serpentine.

Sala a fost aleasă în funcţie de necesitatea unui spaţiu cât mai larg, care să permită vederea scenei din orice colţ. (Datorită programului care a cuprins multe jocuri interactive şi momente care se derulau pe scenă. )Aranjamentele florale şi decorul de la ceremonia religioasă şi restaurant au fost asigurate de designerul Ghermanschi Oana.

26 iunie 2010

Fotografii: Raluca Chase www.kalura.ro

Locaţie: Hotel Plaza, Craiova / Ceremonia religioasă - Biserica Evanghelică Liberă

Rochia de mireasă: Andree Salon

Pantofi mireasă: Oviesse Industry

Coafură şi machiaj: Divas Salon, Craiova

Costum mire: Cinque

Pantofi mire: Fabio Lenzi

Buchet mireasă: orhidee albe

Invitaţii: Creaţie proprie a mirilor în colaborare cu fotograful Raluca Chase şi designerul Ghermanschi Oana – realizate manual.

Taguri:

de Andrei Popa, 14.12.2011

Articole asemanatoare