Inspiratie

Alina şi Nuno

A dream come true

L-am cunoscut pe Nuno acum trei ani, în Portugalia, şi a fost dragoste la prima vedere. Povestea noastră a curs de la sine, într-un mod foarte firesc, cu toate că harta spunea altceva, distanţa dintre noi a fost 0. Aşa că, anul trecut, pe 29 decembrie, mi-a ascuns un inel într-un joc de puzzle şi am spun da.

Dacă costumul mirelui l-am găsit într-un magazin din Portugalia, în prima zi de căutări, rochia perfectă am găsit-o în cadrul Expomariage Oradea, la salonul Promissbridal. Sunt şi acum îndrăgostită de rochia mea dintr-un material incredibil de vaporos care se numeşte Caldera şi aparţine designerului Enzoani.

În ziua în care am ales rochia am mai făcut o alegere extraordinară: ne-au plăcut mult nişte fotografi care îşi spuneau Oscarfoto. Am semnat una, două hârtiile şi am mai tăiat încă ceva de pe „neverending to do list”.

Ne-am decis să ne realizăm singuri invitaţiile, mărturiile şi decoraţiunile pentru nuntă. Am cules scoici de la malul Atlanticului, am cumpărat hârtie, creioane colorate, panglici, lipici. Am listat invitaţiile, am lipit, am legat panglica şi scoica, am ciocănit şi am pictat. Rezultatul a fost extraordinar.

Mesele au fost decorate cu organza bordo si auriu, iar numele meselor reprezentau melodii care ne plac nouă. Meniul la restaurant a fost extraordinar!! A început cu aperitivele pe terasa restaurantului, apoi supă, peşte, friptură de purcel în bacon, friptură de vită, fructe de mare, deserturi nenumărate şi fructe multe.

Ambele nunţi au fost foarte frumoase, deosebite între ele ca structură, ca tradiţii, daaar, trebuie să recunosc, românii au mult mai multe tradiţii, dansează muuult mai mult şi toţi cei 15 portughezi care au fost şi la nuntă la Oradea au fost fermecaţi de nunta românească!!

A fost minunat să ne implicăm şi să ne punem amprenta pe lucrurile mărunte care ne fac fericiţi!!

 18 septembrie, Oradea, România / 28 octombrie, Alcanena, Portugalia

Fotografii: www.oscarfoto.ro

Rochie de mireasă: Caldera-Enzoani

Invitaţiile, decoraţiunile, cartea de oaspeţi: au fost realizate de miri

Buchetul de mireasă: flori în culori vii de bordo, portocaliu şi galben

Primul dans: un minunat tangou argentinian pe melodia La Cumparcita – varianta Julio Iglesias

Taguri:

de Andrei Popa, 16.12.2011

Articole asemanatoare