Inspiratie

Alina si Gabi

5 iunie 2011

Am găsit perfecţiunea în frumoasa rochie-tip sirenă de dantelă ivoire, cu aplicaţii de cristale, modelul 2080 de la Benjamin Roberts. Mulţumesc pentru suportul celor de la Bella Sposa din Craiova!

Tematica: Primul lucru pe care l-am stabilit a fost să facem totul în tematica unei nunţi regale în stilul franţuzesc al secolului al XIV-lea.

Beauty: Pentru că rochia era superbă, şi pentru că era vară şi mie îmi place să dansez mult, am optat pentru un coc. Coafura a fost realizată de dna Doina de la salonul Igiena de la Favorit, Bucureşti. O adevărată artistă în domeniu, premiată la multe evenimente de profil, local şi internaţional. Machiajul a fost realizat de o veche prietenă.

Costum mire: Urban Trend by Marius Halici

Verighetele: Le-am comandat de la magazinul Victoria, din aur alb, combinaţie mat cu lucios, iar verigheta mea a fost decorata de jur împrejur cu un şir de diamante micuţe.

Muzica: Cvartetul Arpeggione, Paula Se-ling, ansamblul Ciocârlia, DJ Vincenţiu de la Vivel Sound & Music.

Invitaţiile: Tip scroll antic, pe matase bordo cu scris bronz de la www.invitatii-nunta.ro. Foarte mulţumită de rezultat.

Mărturii:  Am achiziţionat nişte evantaie din lemn de bambus, pe care le-am decorat cu o fundiţă de organza şi l-am personalizat cu numele nostru şi data nunţii.

Aranjamente şi decoruri: Împreună cu agenţia Grande Maison des Mariages, am ales aranjamentele de sală pe ivoire şi bordo, iar cele florale, pe portocaliu şi bordo din cale, trandafiri, hypericum şi portocale, care, completate de decoruri din pene, au întregit tematica regală. Mesele au mai fost decorate şi cu lumânări şi cristale colorate.

Pentru hostesse şi chelneri am închiriat costume de epocă de la Studiourile Media Pro.

Drept căsuţă de bani am avut un cufăr vechi de lemn, iar mesele nu au avut numere, ci denumiri de castele medievale din Franţa.

Buchetul: Realizat din 21 de cale mango şi hypericum.

Tortul: A fost făcut de cofetăria Clarion, din Câmpina. Blat crocantino cu alune şi cremă mousse de ciocolată albă cu vişine în alcool. Mi se face poftă şi acum când îmi amintesc! Excepţional!

Locatia: Cazinou Sinaia, Sala Oglinzilor

Fotografii: Silvia Malik (www.bysergio.ro); 

                 Ionuţ şi Roxana Mărgineanu (www.ioanmargineanu.ro)

Taguri:

de Andrei Popa, 16.12.2011

Articole asemanatoare