Inspiratie

Alexandra si Adrian

 

 Încă de la o vârstă fragedă încercam să-mi formez o imagine despre cum va fi la nunta mea, care va fi alesul inimii mele, cum va arăta rochia mea de mireasă. 

Iată că a sosit momentul mult aşteptat şi am pornit în căutarea tuturor detaliilor care au fost necesare organizării nunţii noastre.

Fiind o nuntă de vară, am ales o sală rustică şi destul de întunecată pentru ca lumânările să poată să-şi extindă cât mai mult razele. Decorul a fost creat de mine, după propriile mele idei, şi realizat din lumânări albe şi turcoaz, organza de culoare turcoaz, material alb şi turcoaz, diferite feluri de scoici, pietricele de diferite culori, diferite mărimi şi feluri, steluţe-de-mare, şervete albe şi turcoaz. Buchetele de pe mese au fost realizate din trandafiri albi şi crizanteme albe.

Având în vedere că nunta a avut loc în Belgia, am preferat să avem un meniu tradiţional românesc şi am optat pentru un tort de fructe, decorat cu fructe de mare din marţipan.

Rochia de mireasă, gen prinţesă, reprezintă un design unic, inovator şi elegant, cu aplicaţii de paiete.

Buchetul de mireasă a fost realizat din trandafiri albi, crem, lisianthus, material turcoaz şi steluţe-de-mare de dimensiuni mici, prinse cu bolduri.

Am optat pentru o coafură naturală, bucle largi şi o diademă. Machiajul a fost tot natural, în nuanţe de maro şi auriu.

24 iulie 2011

Locatia: Bruxelles, Belgia

Culorile nunţii: turcoaz şi alb

Fotografii: Ardelean Adelin si Odrida

 

Taguri:

de Andrei Popa, 16.12.2011

Articole asemanatoare